skip to Main Content

Hatkärlek?


Poppel vs. Dammsugaren from Frida Forsberg on Vimeo.

Så här går det allt som oftast till när vi dammsuger här hemma. De vuxna, lite klokare, hundarna håller sig på ett tryggt avstånd medans Poppel anfaller. Jag har inte riktigt klurat ut om hon är rädd för den eller om hon faktiskt tycker den är rolig. Och ja, det är Poppel som skäller, morrar och gurglar åt dammsugaren! Hatkärlek kanske?

This Post Has 3 Comments
  1. Hej på er! Det var inga fina bilder på idefix ”rådjuret” som du laggt ut! ;) Det var en tuff helg för många! Haha. Lycka till nu på kommande utst, men det ska nog gå alldeles utmärkt! Vi hörs av!

  2. Hej! Hos oss låter det likadant när damsugaren och Akira kommer i samma rum. Vet som sagt inte heller om hon är rädd eller tycker att den är rolig.
    Vilka fina kort du har tagit.
    Akira och Malin

  3. Vadsöt hon är! :) Hyzz låter också så där när han blir lite hysterisk över något som han inte förstår sig på, typ hur man bär en basketboll! :D Utställningen kommer säkert gå bra! Hyzz var på utställning i söndags med Hp och BIR :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top