skip to Main Content

Finfina ögon

Idag har vi avklarat den sista hälsoundersökningen innan parning. Poppel ögonlystes hos Eva Hertil på Mälarens smådjursklinik (och så såg vi ”kändisveterinären” Marianne som varit med på SVT’s djursjukhuset). Resultatet blev utan anmärkning, Poppels ögon är jättefina!

Jag fick själv titta in i Poppels ögon och Eva sa att det antagligen var enda gången som jag fick se in i Poppels hjärna och synnerv, så nu har jag gjort det oxå. ;)

Nu är lilla Popplan rätt så ljuskänslig innan effekten av lösningen som får hennes pupiller att vidgas avtar. Så det är persienner nerdragna tills ikväll, men det gör då inte så mycket att slippa se regnrusket utanför!

This Post Has 6 Comments
  1. Vad kul med avelsplaner på Poppel! Hoppas allt går vägen!
    Såg att ni kom med på appellen i Sala på söndag! Tuta och kör! Vi ska också tävla men jag har inte bestämt om det blir Sala eller Strängnäs för våran del än!
    Ha det bra och lycka till! :)

  2. tack för gratulationen..vad jag kan förstå så tycker de finska domana om de robusta tollarna…så därför blev jag förvånad att han gav nova så fina rosetter:) Men det var jättekul, skönt att veta att hon är en riktig allroundhund:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top