skip to Main Content

Ny adress

www.minvilda.se

Hemsidan har fått en ny adress, nämligen www.minvilda.se. Men det kommer fortfarande gå att använda den gamla adressen i över ett år till, så att ni ska hinna vänja er! ;)

Hemsidan ska såklart göras om tillhörande namnbytet men några jätteförändringar lär det inte bli tal om.

This Post Has 5 Comments
 1. Grattis till nya adressen! Och kennelnamnet i tryck äntligen! :) Jag såg det minsann när jag läste Hundsport igår. Och det kom in i det numret som hade flest tollare nånsin (som jag kan minnas iaf), både framsidan och i tre artiklar! :D :D :D Kunde inte blivit bättre, eller jo de kunde hunnit rätta till det innan tryck men huvudsaken är ju att det blev rätt i slutändan.

  Minns du när jag skrev att jag skulle skaffa långhårig dvärgtax när jag blev pensionär…? Hmm… verkar som jag kommer gå i pension redan i april… :P

 2. Hej Frida! Det var ett tag sen vi hördes/sågs, men jag antar att det mesta är bra just nu?!

  Jag har tänkt ett tag att jag skulle skriva men jag hinner ju aldrig! Nu är jag ledig idag så *s*
  Vi har ju byggt på vårt hus, nästan helt klart nu =)

  Men det jag skulle säga var väl grattis! Till kennelnamnet, till de fina bilderna i ”tollaren” och ditt engagemang m.m. Och angående kennelnamnet så är jag en sån idiot som sitter och läser om nya kennelnamn helt utan anledning för att jag är nyfiken! Och så hittar jag dig där, visserligen var det felstavat har jag läst nu, men ändå! Du verkar ha riktigt fullt upp nu. Vi kanske ses på lördag, om jag hinner skulle det vara kul!

  Kommer du att ha med dina hundar?
  Kram

 3. oemotståndligt söta! tollarna är en otroligt vacker ras. Har varit dagmatte
  till två ”rödisar”. Hälsn från Örebro

  / Irena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top