skip to Main Content

Det var på håret

SSRK Gävleborg 20/3-2010, Högbo

“Feminin av god, stark och proportionell typ, tilltallande huvud och uttryck. Bra hals, tillräckligt vinklat framställ, stark rygg, grund bröstkorg, goda vinklar bak, något tunn benstomme, öppen päls. Rör sig med något korta steg, men i god balans. Trevligt temperament.”

Domare: Kjell Svensson
Ökl 1, Ökk 2

Debuten i öppenklass avklarad med hedern i behåll! Fast det bokstavligen talat var på håret. Hade Poppel haft yttepytte mindre päls så hade vi säkerligen fått ta hem en tvåa istället då avsaknad av underull inte sågs på med blida ögon av dagens domare. Tur att denna utställning inte ägde rum för ett par veckor sedan för då hade inte Poppel någon päls alls!! Vi blev placerade som tvåa i konkurrensen efter Caxie (Agildes Dreamcatcher) och fick fina ord i den öppna kritiken om Poppels helhetsintryck. Känns härligt att vi fixade en etta även i öppenklass även om CK låter sig väntas på…

This Post Has 8 Comments
  1. Grattis till debuten! Synd att det inte blev något CK, men det kommer när pälsen är tillbaka. Hon är en riktig sötnos!

    Vi ses!

  2. Grattis! :) Nästa gång så…! Hon är en skönhet lilla Popplan!
    Nu har Idefix tävlat, hon gick som en dröm och tog hem rubbet med 190p och klassvinst! :)
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top