skip to Main Content

Hård dag

Idag fick Poppel följa med till jobbet och sitta i bur hela sjutimmarspasset. Bättre det än att sitta hemma med tanke på att hon ju bara är en liten valp. Det var väldigt bra passivitetsträning, men mot slutet blev hon rätt less när jag skulle sätta in henne i buren efter en kisspaus. Lite envishet och egen vilja börjar komma fram i hennes beteende nu, haha!

Imorgon är jag ledig men Jimmy jobbar, så då får jag nog ta mig i kragen och träna lite lydnad med Lotus. Vi ska ju tävla väldigt snart men formen är inte alls där den borde. Jag antar att jag hoppas på att vi vilat oss i form…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top