skip to Main Content

Prins Cash

Idag hade jag turen att få träffa Cash igen som bor i Örnsköldsvik. Familjen har vägarna förbi Västerås titt som tätt och då är det ju perfekt att hälsa på oss på vägen.

Cash har verkligen växt sen jag såg honom sist på tollarspecialen i augusti, han har fått en helt annan kropp (som börjar likna pappa Keno tycker jag). Han hade även mörknat både i pälsfärg och ögonfärg. Han kommer med all säkerhet att växa upp till en riktig snygging!

Lik sin mor är han oxå, speciellt huvudet är Poppels lite smala skalle. Samma snusläpp som morsan har han oxå fått ärva. ;)

Kula och Cash fick en lekstund och de röjde som bara tollare kan röja, Kula var överlycklig att någon ville busa med henne på samma vis. Poppel sprang runt och skällde och tyckte att barnen inte lyssnade och var ouppfostrade (jag tror Poppel tycker det är ganska kul att springa runt och låtsas bestämma så det gjorde nog inget).

Denna kille som var ganska lugn och snäll i valplådan (i jämförelse mot de andra i kullen) är numera lika vild som Kula och det vill inte säga lite. Men matte och husse har jobbat bra med honom och han kommer nog bli världens bästa bara tonårshormonerna lägger sig lite. :)

This Post Has 3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top