skip to Main Content

Tidigare än väntat

Överraskande nog damp hundsport ner i brevlådan idag, jag hade inte väntat den än på ett par dagar. Passande nog med en tollare på framsidan. :) Jag har naturligtvis full koll vilket datum som var beräknat eftersom mitt kennelnamn är publicerat!

Alla som kommer ihåg turerna kring mitt felstavade godkända kennelnamn kommer nu förstå vad det handlade om. Tyvärr hade nog inte inormationen om felstavningen (som var SKK’s ”fel”) gått hela vägen till tidningen så där står såklart ’Min Wilda’ och inte ’Min Vilda’ som det ska vara. FCI har ändrat på sin hemsida så det ska vara okej nu.

Mitt kennelnamn blir alltså…förutsatt att ingen protesterar:

MIN VILDA

På tal om tidningar så är jag numera med i Tollarens, Tollarklubbens tidning, redaktion. Till senaste numret har jag bidragit med bilden till framsidan. Det finns även ett par bilder till på Poppel inuti tidningen. Det känns jättekul att få bidra med mina foton men skriva något vet jag inte om jag vågar mig på! ;)

This Post Has 14 Comments
 1. Grattis till ett jättebra kennelnamn! Skulle passa min vovve perfekt – fast lite vild är ju även han i sitt kennelnamn.

  Kram Maria och Bruno

 2. Toppenval av kennelnamn!

  Vad kul att se Poppel och Lexus på framsidan av Tollaren. Riktigt fin bild! Kul att fler får njuta av dina fina bilder.

  Kram

 3. Häligt m kennelnamn och passande för tollare :D
  Bra jobbat med tidningen och ja tjusiga bilder det kan du ta (och göra fin blogg/hemsida) så nog kan du ge dig på att skriva lite om det krävs ;)

  Roligt när hundsport damp ner i lådan och med en tollare på framsidan och även inne i tidningen.

  Kramizar och nospuffar

 4. Vilket härligt kennelnamn! I like! Nu kanske jag måste köpa en hund av dig nån gång bara för att jag gillar kennelnamnet, hihi! :)

 5. Wow! Vilket coolt kennelnamn och fina foton ;) Har stolt visat tidningen till alla jag känner och de flesta har direkt gissat på att det är Hyzz syster :)

 6. Jätte bra kennel namn! Grattis igen till det :)
  Och bilden på Poppel i Tollarens framsida var ju hur underbar som helst… hon är SÅ söt!

 7. åh jag som tyckte bilden var så otroligt fin :D borde ha förstått att de var du som tog bilden ;) Kul att kennelnamnet äntligen blev till :P Synd med felstavningen, men de löser sig nog iaf :P

 8. Håller med ALLA ovanstående glada kommentarer! Älskar ”Vilda” som namn : ) Sen är jag sååå glad att du har kommit in i redaktionen på Tollaren – passar dig perfekt.
  Nu måste jag ju erkänna att jag inte varit medlem – så då får man bli det oxå!
  Grattis, grattis, grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top