skip to Main Content

Löp Nr.2

Nu har Poppel satt igång med sitt andra löp. Så det förklarar varför hon varit lite konstig de senaste veckorna även om det inte alls har varit några problem. Man kan ju bara hoppas att hon blir något stabilare i sin mentalitet nu och visst brukar det blir så med mognaden.

Det är drygt 9 månader sedan det första löpet och det tycker jag är helt fantastiskt bra! Väldigt väluppfostrat av henne att vänta tills alla tävlingar var över oxå, nu är det bara två utställningar till helgen men där får man ju vara med ändå. Satt precis och tänkte att det vore perfekt om Poppel löpte nu så att det är färdigt tills vi flyttat till Uppsala och vi ska ta upp träningen igen innan jag upptäckte det.

Så om hon håller 9 månader tills nästa gång så betyder det att löp nr 3 blir i maj – då har vi gott om tid att tävla där emellan. Åh, jag är så glad att jag fått en tik som är så okomplicerad vid löp och att hon håller lång tid emellan dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top