skip to Main Content

Vinterland

Såhär sjukt mycket snö (som dessutom ligger kvar länge) har jag nog inte varit med om sen jag var liten. Jag gillar snö och det gör hundarna oxå men jag är så fruktansvärt sugen på att sätta igång med spår och apportering! Om jag ändå hade haft ett par skidor så att jag kunde få ta mina röda draghundar på en tur…men jag har hört det ryktas om att Jimmy ska köpa rullskidor till våren och det kan bli kul det med.

Idag är det husses 25:e födeseldag så det har blivit både tårta och restaurang.

  

  

Poppel mår fortsatt strålande bra. Jag undrar om det inte var raketbränsle i dietfodret, det verkar så på henne! Att Poppel är vild och galen har jag nog sagt förr. Till veckan är vilan slut och vi ser båda fram emot ett lydnadspass för första gången på länge (om man inte räknar de små fjärrdirigeringspassen vi gjort inomhus under vilan).

Inte nog med att det är snö överallt, det är DJUPT oxå! Våra kortbeningar (Poppel & Lotus) får skutta som små hjortar för att ta sig fram. Lotus, den ”gamle” tröttgubben, tycker att det är skitjobbigt och tar små pauser hela tiden! Lexus har det lite lättare eftersom hans mage ligger precis i höjd med snön.

This Post Has One Comment
  1. Underbara bilder, som vanligt! :)

    Här är en till (eller ja, två om man räknar med Koira) som är sjukt sugen på apportering och jaktlydnad, ååååh vad jag vill ha barmark!!!

    Skönt att Poppel mår bra igen! Kan inte du filma lite när ni tränar lydnad? Det skulle vara så kul att se! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top