skip to Main Content

Grattis Lexus!

Idag fyller Lexus 4 år!

Fyra år av en massa hyss och bus, inte konstigt att husse har fått så många gråa hår! Han är verkligen som Emil i Lönneberga, vår Lexus. Det kanske inte alltid är meningen att det ska bli så fel och han förstår nog inte själv att han gör bus. Men vi ha otaliga historier om Lexus, allt från smitningar till chokladätning.

Han älskar att öppna julklappar, helst när vi inte är hemma (och helst de med choklad). Nu har jag lärt mig från tidigare erfarenheter så det var en vit chokladkaka som försvann denna julen istället så vi slapp den dyra veterinärräkningen. ;) Det känns som att han hittar på nya hyss varje jul – nu senast var det julgransklättring för att komma åt de klappar som hängde där.

Tyvärr har ju Lexus problem med sina höfter, eller rättare sagt benpålagringarna skulle jag tro. Man märker på honom att han inte är lika rörlig som förr och det är ett mindre projekt att ta sig upp från golvet ibland. Men vi hoppas ju såklart att han får leva ett någorlunda normallångt liv utan allt för stora smärtor. Planen för det nya året är hundsim, det kommer han älska!

Lite valpbilder på Lexus 3 månader!

  

This Post Has 5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top