skip to Main Content

Mastocytom

Poppel fick en knöl på benet i samband med att hon blev dräktig i vintras och den knölen är nu sedan en tid tillbaka bortopererad och analyserad. Tyvärr blev provsvaret att knölen var ett mastocytom, vilket är en form av hudcancer, och att hela tumören inte hade blivit avlägsnad. Det har varit några tuffa veckor men Poppel har varit och verkat allt annat än sjuk under denna period. Hon är pigg och glad. Förra veckan var vi hos onkologen på Ultuna och ultraljudade hennes bukorgan i jakt på metastaser, som tack och lov inga fanns. Vi har bokat in en ny operation för att få bort resterna av tumören så prognosen är god för att Poppel ska överleva länge till förutsatt att inga fler tumörer dyker upp. Det har varit många sjukhusbesök för denna lilla hund nu men Poppel älskar det. Hon har alltid bråttom in till veterinären, även på Ultuna där hon inte ens varit tidigare, lilla knashund.

Om en vecka blir förhoppningsvis sista operationen innan denna historia är slut. Sedan planerar vi för comeback i januari 2012 :)

This Post Has 2 Comments
  1. Håller tummarna för att Poppels operation går bra.. Skönt att ha en hund som gillar veterinären :-)
    Jättefin bild på henne, hon har så himla fint ansikte & uttryck :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top