skip to Main Content

Flickorna på utställning

Nu har även flickorna varit ute och vänstervarvat med bravur. Wilda (MV Fagra Fjällripa) debuterade på officiell utställning i juniorklass med ett Very Good och Vilja (MV Duktiga Duva) slog till på inofficiell utställning med BIR och BIG4! Wildas resultat är det första officiella resultatet från min uppfödning, det känns så häftigt att mina små valpar är ute och tävlar – på riktigt! Jag är övertygad om att detta resultatet är det första i en lång rad med fina meriter som mina små kommer erövra, heja heja!!

Lilla Vilja går verkligen i sin mors fotspår, hon och Poppel är jättelika till utseendet. Häromdagen visade jag en bild på ”Poppel” för Jimmy och det tog en bra stund innan han ens såg att det ju inte var Poppel utan Vilja, så lika är de!

Min Vilda Fagra Fjällripa
”Lätt och luftig juniortik. Fem vänligt uttryck. Något knappa vinklar både fram och bak. Har en tillräcklig bröstkorg för sin storlek. Kunde önska mera benstomme. Rör sig energiskt men kunde ha bättre steglängd”.
Very Good, SSRK Frösön

-BILD KOMMER-

Min Vilda Duktiga Duva
”Feminin och rastypisk, välskuret huvud, utmärkt bett, bra hals, ännu knapp i förbröstet, utmärkt lång bröstkorg, tillräckliga vinklar, väl ansatt buren svans, rör sig väl.”
BIR, BIG-4

This Post Has 2 Comments
  1. Ja dom är verkligen jätte lika! Ska bli kul att se dom bredvid varandra nu när Vilja blivit lite vuxnare :D

  2. Grattis till barnens resultat :) Härligt att kullen nu fått sitt första officiella resultat! Det är ju alltid lika roligt när valpköparna är iväg på aktiviteter/tävlingar, man blir ju så stolt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top