skip to Main Content
Är De Små Får Man Ta Två

Är de små får man ta två

Jag har gjort en så tokig grej, en grej man faktiskt bara inte gör. Men nu är hon här – Sansa! En till valp, med bara tre månader emellan henne och Vilda så ni kan ju tro att vi har valplek här dagarna i ända. Anledningen till det här beslutet är att podengon ofta trivs bäst med fler hundar och att jag själv tycker det är härligare med två hundar då de får så mycket ut av varandra. Vilda är helnöjd med en kompis även om vi emellanåt får sära på dem för att de ska få lite vila från leken. Det bästa enligt Vilda är när man retat upp Sansa så att hon jagar efter henne!

Sansa kommer från Jomgardens kennel i Gimo och uppfödaren har avelsrätten till en kull för henne. Mamman är liso (släthårig) och pappan är cerdoso (strävhårig) så vi får se vad som växer fram efter valppälsen men just nu verkar Sansa bli en liten strävis, dock inte så långhårig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top