skip to Main Content

Officiell Rallylydnad

Igår gjorde vi debuten på officiell rallylydnad. Sporten blev nämligen officiell den 1:a juli så nu måste alla börja om i nybörjarklass. Startfältet bestod av ca 67 hundar fördelat på två planer med varsin domare.

Rallylydnad, UHAC & Heby BK, Uppsala
Klass: Nybörjarklass
Poäng: 95/100
Placering: 7:a av ca 35

”Synd på missade tempot. Mycket snyggt annars!”

Domare: Katarina Strömberg

Banan var rätt så klurig och efter banvandringen kunde jag konstatera att ALLA våra fällor fanns med, jippie! Särskilt den där när man ska gå långsam marsch, göra en skylt och sedan fortsätta med långsam marsch – jag glömmer alltid att fortsätta med långsam marsch!! Jag missade det alla gånger under banvandringen och när jag sedan hade Poppel med mig så började jag gå två steg i vanlig marsch innan jag kom på det och sänkte takten. Hoppas inte domaren såg, tänkte jag, men det gjorde hon såklart ;) 

Varmt var det och Poppel var för mig märkbart seg. Första skylten var 360 grader vänster och då krockade jag med Poppel som inte alls var med på noterna, men sen kom hon igång lite mer. Avdrag fick vi för att Poppel nosade på skyltarna två gånger vilket verkligen inte är normalt för henne så där spelade väl värmen in antar jag. Man ska inte annat än vara nöjd med godkänt resultat (över 70 poäng) så att vi lyckades få över 90 poäng är en bonus!

This Post Has 4 Comments
 1. Vad kul!! Grattis :) Verkligen något jag skulle vilja pröva.. kanske blir att ta upp de sista året i trean ;) Är det svårt? :)

  SV: aha okej, säg till ifall du börjar göra halsband igen ;) Du är ju duktig!

 2. Hej kul att hitta din fina hemsida:-)

  GRATTIS till det fina resultatet på rallylydnadstävlingen, va kul!

  Är du förresten interesserad av att hänga på i rapportgruppen på lägret i september?

 3. Skulle vara jättesnällt om du ville rösta på min klänning jag tävlar med på nelly.com. Sömnad och design av klänningar betyder allt och framtiden för mig. Så skulle betyda JÄTTEMYCKET om du ville hjälpa mig att sätta en femma på denna klänning,

  http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=IH5bhwi7tfs3K9P5KuDKifGiROr5rb8zgzPDjxASQqJboYTwGW6o#Gallery

  Dessutom får man *länk i menyn efter varje gång man röstat* och det kan du göra varje dag! Kommentera bara efter varje gång så fixar jag länken. Tack i förväg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top