skip to Main Content
Livet Med Två Valpar

Livet med två valpar

Livet med två valpar tuffar på förvånansvärt bra! Nu är Vilda 7 månader och Sansa är 4 månader och det är full rulle på de två. Man kan se hur de njuter av varandras sällskap när de springer ikapp i skogen och de har också en stor trygghet i varandra.

Personlighetsmässigt är de väldigt olika. Vilda är mycket mer urhundslik än Sansa som är mer intresserad av belöningarna hon kan få av mig. Därför är godisbelöning väldigt hett för Sansa medan Vilda belönar sig bättre med att följa alla dofter i skogen. Däremot så är Vilda väldigt lojal och lyssnar på mig av ren respekt medan Sansa är mer lurig och kan räkna ut att man kan sticka iväg för att slippa få på sig kopplet till exempel. Det är därför verkligen en rolig utmaning för mig att anpassa sättet som de kan ta till sig det vi tränar på!

Nu har vi också äntligen tagit ståbilder på dem så att de har fått bilder på sidan om hundarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top