skip to Main Content

Trist med vila

  

-> KLICKA HÄR FÖR FLER BILDER <-

 

Som tur är innebär Poppels tvåveckors träningsvila inte koppeltvång, hon får vara lös på promenaden men jag håller koll på att hon inte tröttar ut sig för mycket. Hon får mat 6 gånger om dagen i små portioner nu så hon får ju som små energikickar med jämna mellanrum och energin måste ut. Hennes strålande humör tar jag som ett friskhetstecken!

Imorgon är Poppel anmäld till utställning men den har vi såklart strykt oss ifrån. Lika bra det eftersom hon är ganska tunnpälsad både fram o bak. Men det är såklart trist eftersom jag sett fram emot det och eftersom det var sista chansen i unghundsklass.

This Post Has 7 Comments
  1. Vad skönt att poppel blivit bättre nu håller vi tummarna för att det var en engångs grej. Superfina bilder som vanligt :)

    Hälsningar Anette & Maja

  2. tack för svaret :) Görsnygga bilder som vanligt! Poppel är ju så grymt härlig. Är lite less på mig själv att jag inte lärt mig min D60 än (dock blir det inte kanoners med det medföljande inomhusobjektivet i gråaktigt ljus som vi har just nu) .

  3. Ja jag menade Lilla sthlm, glömde bort att den inte skulle vara i Kista i år :P
    Har i alla fall bestämt mig att anmäla honom till båda, även fast den i mars är inoff, men det är bra träning :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top