skip to Main Content

Än finns det hopp

Åh, vad duktig min Lex (när han är bråkig är han bara husses ;) ) har varit idag! Sist vi var iväg och dummy-tränade hos Gunilla hade Lexus ingen lust alls, och allra minst när jag sa att han skulle. Han vände till och med på klacken och sprang till bilen på mitt ut-kommando i ett linjetag. Men jag gav mig inte och efter sisådär tionde gången han stuckit iväg varpå jag hämtat honom insåg Lexus att det inte var någon idé att bråka. Allt vart ju så himla mycket trevligare bara man hämtade den där tygpåsen till matte.

Så idag när jag fick för mig att träna lite var det extra spännande att se ifall senaste gångens uppenbarelse hade fastnat! Det hade den. Lexus fick ett litet sök i högt gräs där han jobbade med näsan som aldrig förr och sedan var det dags att ge sig på linjetagen igen. Jag kan inte säga annat än att jag är nöjd över att han äntligen klarade 200 meters linjetaget! Dessutom på plan gräsmatta endast med en liten upptrampad stig, alltså inte mycket stöd. Jobbade lite på stoppsignal och dirigering oxå, gud vad kul det är!

Kanske inte ska lägga Lexus på hyllan riktigt än…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top