skip to Main Content

Får & Nöt

Denna vecka har vi haft tema: får & nötproduktion. Det inleddes med en föreläsning i måndags och på torsdagen hade vi en heldags studiebesök på en nötgård och en fårgård. Det är helt underbart att få åka ut till djuren för att se och lära men de stackars djuren måste tycka det är konstigt med en hel grupp aliens i vita skyddsrockar! Jag hade med mig kameran och det ångrar jag inte, tänk att det kunde vara så kul att fota kossor och fårskallar.

Irländsk röd setter?

En panda-ko!

Fåren ville inte komma fram och bli fotade, men det kanske inte var så konstigt med tanke på att gårdens vallhund stod bakom mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top