skip to Main Content

Helena, Qinsi & Nea

Idag har jag, Poppel & Lotus varit i Kista och träffat Helena med Qinsi & Nea. Valpskrutten Nea är lite drygt en månad yngre än Poppel och ser ut som en sälunge i pälsen, precis som Poppel för en månad sedan, det är inte klokt vad fort de växer! Vi utställningstränade med valparna och Helena som är värsta proffset på detta gav mig massor med tips på allt ifrån uppställningsteknik till hur jag ska springa, tack så hemskt mycket! (även om jag trodde jag skulle dö av skam när hon bad mig träna springtekniken utan hund, hahaha!)

Sedan tränade vi lite lydnad med Lotus & Qinsi som gick sisådär för mig och Lotus. Fast jag kan ju inte begära felfritt utförande när vi tränat så lite och är tokvarmt, men några ljusglimtar fanns där! Qinsi är verkligen en tik helt i min smak, så otroligt vacker (ja, ni ser ju själva) och dessutom en stjärna att jobba med. (förra årets lydnadstollare!)

Det ska bli kul att träffas igen, inte minst i utställningsringen konkurrerandes om valp-BIR:et ;)

This Post Has One Comment
  1. Guuud vad lilla Pop har blivit stor! Lycka till med lydnadstränandet i sommar och hoppas det går bra i utställningsringen med tjejen också. Till hösten kanske det är dags att börja jaga hund åt mig ;-)
    Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top