skip to Main Content

Kalas

Idag har vi haft kalas för Poppel, som hade bjudit in sina kompisar Sudden och Bingley med hot om att de inte skulle få någon tårta om inte hon fick presenter! Här är tårtbakelserna och canapeérna, för det här var ett fancy party förstår ni.

Och tårtorna serverades självklart vid bordet med bestämd bordsplacering och som sig bör vid finare bjudningar så börjar ingen äta innan de andra serverats. Herr Sudden hade dock missuppfattat dresscoden och kom i avvikande färg på kostymen.

Sedan var det dags för presentöppning och dessert i form av grisknorrar. Poppel blev mycket glad för sina bollar och lovade dyrt och heligt att inte ta sönder dem med en gång. Den yngsta och extremt ouppfostrade herren i sällskapet, Charles Bingley, betedde sig dock odrägligt och försökte ta tillbaka Poppels presenter ett flertal gånger vilket resulterade i att han blev utan dessert. Men med tanke på att det var hans första framträdande i sociala sammanhang så kan han anses vara förlåten.

This Post Has 3 Comments
  1. Vi säger också synd att vi bor så långt bort, för jag vet några fler som gillar kalas! :) Stackars fjux fick enbart kex utdelning och billig blodpudding från maxi, men hon gillar sitt liv ändå! Och hon har livat att år nr 2 ska bli betydligt bättre och mognare än det första! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top