skip to Main Content

Projekt Sovrum

Nu har vi äntligen bestämt oss för vilket rum vi börjar med, och det blir sovrummet. Här är listan över vad vi planerar göra:

  • Måla väggarna alternativt tapetsera
  • Måla taket
  • Nytt golv
  • Nya lister
  • Ny dörr
  • Nya garderober
  • Fräscha till fönstren (trasiga persienner)
  • Och självklart lite ny inredning och lite andra detaljer

Först och främst så ska alla tapeter ner och det är inte kul. Varför ångrar man sig alltid lite i början av en renovering? Det känns ju som att bo på en soptipp nu under allt förarbete, innan man börjar se det färdiga resultatet. Vi har i varje fall en väldigt bra manick till vår hjälp, nämligen en slags ångmaskin som gör att tapeterna släpper hur lätt som helst. Helt klart en väldigt bra investering (dessutom en billig sådan) med tanke på att vi ska tapetsera om i alla rum.

Just nu ligger som sagt fokuset på att tapeterna ska ner och sedan får vi se ifall det blir bäst att måla eller tapetsera om. Allt hänger på hur bra vi kan fixa till underlaget. I vilket fall som helst så är tanken att väggfärgen ska gå i någon nyans av vitt. Till taket har jag en galen idé, men den håller jag nog hemlig ett tag till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top