skip to Main Content

Träningsdagbok v12

Den här veckan har vi fokuserat totalt på ställande under gång som verkligen gett resultat, men tyvärr så har hon tappat säkerheten i andra saker på köpet. Fria följet är inte alls lika bra position i och vändningarna har blivit aningens sämre. Jag antar att det är så nu i början när inte allt sitter benhårt, lydnad är en färskvara!

Men ställandena är jag supernöjd med, ska väl försöka få till ännu lite bättre ställande men momentet har iallafall börjat formas!

Ja, och så har vi ju floppen med inkallningen. Vi tränade med störning i veckan, att hon skulle komma till mig istället för bollen och efter det blev hon osäker antar jag och vill inte komma alls. Så det får jag reparera. Annars har vi ju ingången där som måste jobbas vidare på.

Läggandet blev till bugande idag på grund av den blöta marken. Där är det nog oxå bristande rutin som spökar eftersom att sitta gick minsann bra i fria följet. När Poppel tänker och inte går på inlärd rutin så blir hon lätt lite kinkigt med underlaget. ;)

Nu tänker jag gå över till att filma träningsdagbok för lydnad varannan vecka. Men det kanske dyker upp en träningsdagbok för en annan gren nästa helg istället.

This Post Has 2 Comments
  1. Det är verkligen roligt att se vad hon utvecklas och hon är ju verkligen duktig. Jag undrar om du kan hjälpa mig med en sak. Om du har tid att maila mig hur du har tränat in ”stå” skulle vara jätte snällt. Jag håller på med det nu, men så fort jag går och säger ”stå” så hänger hon efter.

  2. Tack för grattiset!
    Tyvärr gick det inte lika bra idag, men tävlingsplanen var inte den bästa tråkigt nog. Och Flox har tydligen blivit känslig när det gäller det.
    Vad duktig din Poppel är! Kul att följa er genom film!
    Ses på söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top