skip to Main Content

Rabattlådebygge

Första lådan av två är färdigbyggd men inte installerad i rabatten ännu. Det är väldigt enkelt att snickra ihop en sådan här låda, det tog oss max en halvtimme men det går nog att göra ännu snabbare utan allt tjafs oss emellan om hur man ska göra ;) Man börjar med att såga ut sina plankor i önskad längd, det ska vara fyra av varje längd, och så sågar man till plintar som ska sticka ner i jorden en bit för stabilitet. Sedan borrar man hål i långsidorna som på bilden bilden och försänker för skruvskallarna, det blir tjusigast så. Och tjusighet är väldigt viktigt för mig (det var väl det vi tjafsade mest om jag och jimmy).

Sedan är det bara att ta sin skruvdragare (eller borrmaskin med skruvbits som i vårt fall) och börja bygga, man skruvar först fast långsidorna i kortsidorna och sedan skruvar man fast sina plintar i långsidorna.

Gör ett till varv med plankor och så är lådan färdig. Här ligger den uppochnervänd för plintarna ska ju ner i marken sen. Obs, vi ska inte plantera popplar även om det ser ut så på bilden!

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top