skip to Main Content

Min lilla unge

Min lilla alldeles underbara Poppel – både snygg och smart! Titta vad som nu pryder hennes sida på hunddata :)

Idag har vi invigt min apportkastare! Men det känns nästan onödigt att jag köpte den för nu verkar Poppel helt oberörd av skott – härligt! Eller så la vi upp träningen på perfekt sätt. Poppel fick se att det var Jimmy som sköt, men han stod en bit bort bland träden och han sköt bara av två skott av den milda sorten. Emellan skotten fick hon tid att lugna ner sig lite även om hon inte alls var stressad, hon verkade mest intresserad så jag lät henne springa iväg och söka lite i markerna och hälsa på husse. Vid andra skottet kom det pip men det var ingen rädsla utan en iver inför att få springa iväg och söka – hellre det!! Jag kanske ska ta med en dummy ut nästa gång så att hon kan få något att söka reda på eftersom det verkar vara vad hon helst vill i samband med skotten?! Det går enormt mycket framåt med Poppels skottberördhet iallafall! Så pass bra att jag vågat anmäla till MH. Jag vill bara förtydliga att det är inte pga att jag vill ha en etta på skottet på beskrivningen som jag tränar utan pga att jag inte vill att hon ska bli rädd för skotten ännu mera med tanke på all belastning som sker under ett MH. (Det var nämligen det som hände med Lexus)

Mitt ♥

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top