skip to Main Content

Stygghund

Det är nog bara ett matte och husse-hjärta som kan älska en sån stygg hund som Lotus. Åtminstone när han har sommarfrisyr. Han har extremt dålig pälskvalitet pga att han är kastrerad så den blir alldeles för tjock och varm på sommaren. Klippningen är väl lite ojämn på sina ställen, men det fixar vi till nästa gång, inte lätt att trimma med trimmer för första gången! Sen kanske det blir kortare oxå, men jag vågade inte riktigt gå på så mycket med rakapparaten nu första gången. Lotus verkar iallafall inte ha något emot att nu kunna vara med på uteplatsen utan att svettas ihjäl, stackaren ville ju gå in hela tiden förut.

Och för den som inte vet så ser Lotus ut såhär i vanliga fall, synd att jag inte har någon bild på dreadsen till byxor han brukade ha.

This Post Has 4 Comments
  1. Haha, så kul han ser ut! ;) Men jag skulle nog ta av det kortare så blir det jämnare. *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top