skip to Main Content

Jag fick som jag ville

Idag har det varit regnigt hela dagen, så min blogg är värsta väderguden. Bara säg vad ni vill ha för väder så bloggar jag det! ;) Men inte har min pollenallergi blivit bättre för det inte, antar att det tar ett tag för allt pollen inomhus att försvinna oxå.

Jag och Poppel är inte ensamma längre, Hanna har bott med oss igår och idag och imorgon! Vi har pluggstuga här, Hanna skriver hemtenta och jag pluggar till mitt vedervärdiga kemiprov som jag ska få avklarat imorgon äntligen.

Det är inte mycket annat som hinns med när man råpluggar så därför får jag bjuda på fler ”gamla” bilder. Jag har ett megastort lager av ”oanvända” bilder att visa men det är ju alltid roligast med nya, eller hur!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top