skip to Main Content

Fortsatt framgång i fortsättningsklass

 

Rallylydnad, Uppsala
Klass: Fortsättningsklass
Poäng: 89/100

Kritik: ”Superfint!”
Domare: Katarina Strömberg

Då har vi varit och tävlat rallylydnad (igen…) och även denna gång kom vi hem med godkända poäng i fortsättningsklass. Bara ett till godkänt resultat kvar innan vi är i avancerad!

Eftersom att jag var funktionär på tävlingen med uppgiften att vara skrivare åt Katarina (domaren) på förmiddagens nybörjarklass så fick jag massor med tips genom att lyssna på hennes bedömning. Det var väldigt lärorikt för mig som inte har så stor koll egentligen att höra om alla små förarfel som ger avdrag. Denna gång klarade vi oss utan förarfel faktiskt men vi fick ju lite fel från Poppels sida som satte sig ner i en 360vänster under långsamt tempo (inte lätt när man är hjärntvättad att sätta sig snabbt på lydnadsplan) samt rörde tassarna under stå-gå runt.

Långsamt tempo gick över tre skyltar men jag lyckades att komma ihåg den fällan även om jag fick påminna mig hela tiden. I övrigt var det en rolig bana med många svängar!

Nu blir det ett litet rally-uppehåll innan vi ska tävla vidare i slutet av oktober! Då ska även Lotus få göra debut hade jag tänkt.

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top