skip to Main Content

Stora Stockholm

 

Nu är Poppel anmäld till utställningen på HUND 2008, även kallad Stora Stockholm! Hon kommer då debutera i juniorklass, men det är inte med många dagar över åldersgränsen. Det kommer bli trångt med Fagerlandare i ringen då Idefix, Maja, Puzzel & Hyzz oxå kommer. Jag tror även att Puma & Diesel ur första kullen kommer så vi kommer vara välrepresenterade. Behöver jag säga att jag längtar?

I juniorklass kan man börja plocka cert men jag har en känsla av att Poppel knappt kommer ha någon päls kvar tills dess. Hon fäller så otroligt mycket just nu och frågan är om hon kommer hinna fluffa upp sig på bara 1,5 månad! Så inga cert-förhoppningar för oss med andra ord…  Men en fin kritik kan man ju kanske få med sig hem.

This Post Has 7 Comments
 1. Vi håller tummarna från Skara.. Blir inget hund2008 för oss tyvärr.. känns som väldigt långt att åka och dyrt för inget liksom.. Inja behöver biffa sig lite för att hävda sig i konkurrensen..

 2. Hejsan
  Oj Oj nu måste jag anmäla mig har förträngt det lite… Cert chans men du kommer ju att vinna juniorklassen iallafall så ett Ck ska det väl bli.

 3. Här har vi stora mål i utställningsringen ser jag :)

  Ska också till Stora Stockholm, men skippar utställningen i år. Däremot ska Thyra få tävla lydnad på söndagen. Ska bli skitspännande att se hur det går i den miljön :)

 4. Massor tack! Och bra att veta att fast det känns blää kan det ibland se ok ut, jag funderade på att bryta i lördags medan jag knallade runt dumrutan… TUR att vi inte gjorde det! ;)
  Vi håller såklart tummar och tassar för er i helgen! :D
  Tur att sista anm.dag är 3/11 till stora sthlm, då hinner jag bestämma mig om jag ska ställa och/eller köra freestyle. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top