skip to Main Content

Lister till sovrummet

Gissa vad det här är! En trähög som skall bli till lister i sovrummet såklart. Igår gjorde vi en runda på traktens alla byggvaruhus för att kolla priser och sånt för lister är verkligen ingen billig produkt. Speciellt när jag inte nöjer mig med vilken list som helst. Vi ska alltså bygga en egen list med hjälp av en vanlig list, en spånskiva och en smal dekorlist, detta kommer bli toppen!

Ikväll har jag grundat alla lister, men det blir ju mörkt väldigt snabbt så jag hann inte med spånskivorna. Det får vänta tills imorgon så har jag något roligt att göra imorgon med.

Frågan är nu bara vilken färg de ska få slutligen, och om det ska vara matt, blank eller halvblank färg. De som känner mig vet att jag har svårt att välja ens om det bara finns två alternativ! Ok, jag vet att listerna ska vara vita, men ni har ingen aning om hur många olika nyanser av vitt som finns att köpa!

Men först ska de upp på väggen och det kan ju ta ett tag när man renoverar i vår snigelfart så jag har nog gott om tid att bestämma mig på.

This Post Has One Comment
  1. Jodå, visst vet jag hur många nyanser vitt det finns. Vi var själva på jakt efter en bra nyans i helgen när vi skulle handla färg till en bokhylla, men trots att vi velade bra länge så blev det inte helt rätt.

    Om ändå vitt kunde vara vitt helt enkelt ;)

    Ska bli spännande att se hur det utvecklar sig med listbygget sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top