skip to Main Content

Poppels favoritlåda

Poppel har en favoritlåda. Egentligen har hon två favoritlådor, men detta är favoritlådan i köket.

Här är anledningen…

Poppel blir helt salig när den öppnas minst två gånger om dagen eftersom hennes mat oxå förvaras i lådan. Egentligen så äter ju mina hundar färskfoder som förvaras i frysen men nu i sommar får de äta torrfoder. Färskfodret kommer i frysta 1-kilos klumpar och våra tre vovvar äter en sådan om dagen – tillsammans, så det blir alltså lite knepigt att dela dessa nu när jag bara har Poppel hemma. Fast det kvittar vad det är för mat, Poppel skulle lika gärna äta om skålen vore fylld med sallad.

Idag var det dags för påfyllning utav lådan så Poppel fick själv välja dagens snack. Det blev ett så kallat tandstensben som luktade både mest och bäst. Dessa ben är de hårdaste jag hittat i kategorin men Poppel smaskar ändå i sig det i ett nafs. Är det bara jag som fått för mig att eventuell tandsten bäst tas bort med ett hjälp av ett hårt ben istället för ett mjukt? Fast säkert är det nog så att benen till största del bara förebygger och inte tar bort själva tandstenen. Poppel har ingen tandsten alls, men man går ju på all reklam om hur bra dessa ben är! ;)

This Post Has 4 Comments
 1. Shit, vad jag har missat en massa inlägg.. Skäms på mig! ;)

  Vad välstädat det är i hundgotta-lådan.. I min låg det alltid massa hundhår och så var det flottfläckar av ben och godis och annat mojs.. Nu ligger benen i en back inuti hundgarderoben.. Perfekt att ha allt på samma ställe :D

 2. Det blev en lyckad jaktträning ikväll, men vi lyckas alltid bli blöta :) Tråkigt att du inte kom, men bäst att kurera sig inför internatet! Jag kommer i alla fall på lördagen! Kommer nog bli som mest intensivt då!

  Sussie och jag försöker planera min och Sussies träning inför kommande prov i jakten… Så nu ska det tränas! Ju fler dessto roligare!

  Ska du på tollarspecialen?

  Alltid kul med lite support på lydnadsplanen! :)

  Ses på lördag! Kram

 3. Vad synd att du inte kunde komma ikväll. Du får krya på dig! Det viktigaste är ju att du är kry till i helgen! Ska bli riktigt kul!

 4. Vilken godislåda! Mina voffar har en låda i frysen(!) och en skåpslucka bredvid kylen som det hålls stenkoll på. ;)

  Ha så kul i helgen, om jag kommer ihåg sms:ar jag resultatet på lör! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top