skip to Main Content

Fågelungarna 1 år!

Eller rättare sagt, 1 år och en vecka idag. De fyllde ju år den 11e men jag har varit helt däckad av ett virus nu i en och en halv vecka. Äntligen är jag på bättringsvägen men tävlingen i söndags fick vi stryka oss ifrån. Trist men kanske lika bra då träningen innan varit obefintlig, fast det hade ändå varit jätteroligt att starta!

Nedan ser ni valparnas ettårsbilder, jag tycker att alla är jättefina! Man får ju tänka på deras unga ålder oxå, en tollare är ju inte färdigväxt helt förrän vid ungefär tre års ålder så de har helt klart framtiden för sig. Vad gäller träningen så kämpar alla på inom olika grenar men kanske främst lydnad och det verkar gå framåt.

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top