skip to Main Content

Födelsedagarna duggar tätt

Idag fyller min bästa 4 år! Många var sammanträffandena för att det skulle bli just du och även om vägen dit till viss del kantades av besvikelse så är jag så glad för att ödet ville så. Under dina första år var du perfekt, jag kunde nästan inte tro det och väntade hela tiden på det där som skulle grusa framgångarna. Det var för bra för att vara sant, som det så ofta är men trots några bumps på vägen är du fortfarande min bästa! Det som inte dödar gör en starkare, glöm aldrig det.

I år ska vi kriga på tävlingsbanorna och visa alla vad du kan, för du kan allt!

Dagen har firats med tårtätning och paketöppning. Poppel fick följa med in på djuraffären och handla sina presenter. Där var det ett par med barn som ville hälsa på henne. Poppel är inte överförtjust i barn som ska klappa på huvudet så istället fick hon visa sina cirkustricks vilket var mycket uppskattat. Mamman i familjen trodde att Poppel var fyra månader när jag bara svarade fyra på frågan om hur gammal hon är. Det är en inte helt ovanligt förekommande händelse, vi har varit med om det många gånger förr. Men nu när hon ändå är fyra och fått valpar och hela faderullan så trodde jag väl att de tiderna var förbi, haha!

Nu ska vi fortsätta fira födelsedagen med ett träningspass i grundfärdigheter.

This Post Has 2 Comments
  1. Åh, jag blir alldeles tårögd när jag läser de du skrivit om din lilla tjej!
    Och jag är så glad att de är just DU som är Poppels ägare, tillsammans fixar ni allt! :)
    kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top