skip to Main Content

Valparna växer…

…och Poppel krymper! Men hon mår toppen, febern är borta, likaså dräktighetskilona och lite till. Hon är verkligen en riktig smalis nu men det ska vi nog fixa till i sinom tid. När valparna är utflugna så har jag lovat Poppel ett simkort ända tills hon är fit for fight igen! :) Hoppas bara att det finns något kvar av henne tills dess.

Som sagt, valparna växer och nu får de nästan inte plats kring matbaren allihop! Jämför med bilderna från i måndags så får ni se skillnaden. Igår gick den minsta tiken över 500g strecket och idag är det flera uppe och nosar på 600 g. Lilla ”störst, bäst och vackrast”, dvs tiken med bläs har tagit täten och är nu en bra hacka större än sina syskon. Jag har kollat flera gånger om det verkligen är en tik och ja, det är ju det! Vart ska detta sluta? Hon tar för sig, det är en sak som är säker.


Svart och grön hane.


Blå hane.


Lila och röd tik.


Röd tik i matkoma!

Imorgon kommer det individuella bilder på valparna som blir 1 vecka!

This Post Has 9 Comments
 1. Men småsnuttarna! Så förbannat söta de är! Inte alls som valpar brukar vara, som små råttor! Poppel har verkligen lyckats få söta småpluttar! <3
  Härligt med simkort för Poppel, det kommer hon sannerligen behöva och tycka om! :)

 2. Men åh sötnötarna så fina! Och tänkt att dom snart är en hel vecka gamla! Jag planerar in en resa till dig, jag och Anette kommer samtidigt och storgästar dig! Så börja baka nu! ;)

 3. Hej Frida!
  Vad skoj med valpar =)Och måste även säga att du är en sjukt duktig fotograf! Inte illa att ta så fina porträtt bilder på så små valpisar :D

 4. very nice to see the puppies!!
  they are very cute and they are very equal in color!!
  have a nice puppy time with mum and puppies!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top