skip to Main Content

1 vecka

Mina små hjärtegryn har blivit en vecka gamla och jag kan redan se vissa personligheter. Men det handlar mest om vilka som är mysproppar och vilka som har lite mer humör än andra. Idag har alla fått sina klor klippta, de var så duktiga så och jag hoppas det håller i sig. Man kan ju drömma. Idag kom även deras halsband i respektive färger, tack Helena! Halsbanden får vänta nån vecka tills valparna blir lite större.

Min Vilda Alerta Andfågel
Hane

Min Vilda Busiga Bläsand
Tik

Min Vilda Charmiga Canadagås
Hane

Min Vilda Duktiga Duva
Tik

Min Vilda Ettriga Ejder
Hane

Min Vilda Fagra Fjällripa
Tik

This Post Has 10 Comments
  1. hehe har som andra hittat mina två favoriter, hade jag haft tid och råd hade du fått se dig upp för tjuvar ;) haha :P

  2. Haha, alerta andfågel gör sitt bästa för att vara ironisk och busiga bläsand levererar en perfekt pose till sitt namn!
    De är såklart alldeles underbara! :D :D :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top