skip to Main Content

Höglöp

Nu har vi precis kommit hem från veterinären som gjort ett vaginalutstryk på Poppel med diagnosen brunst! Hon kunde konstatera att Poppel definitivt är i höglöp men såklart kan man inte se om ägglossningen skett utan progesteronprov. Ett sånt skippar vi eftersom att svaret ändå inte skulle kommit förrän på måndag och vi tänkte bege oss till Värmland redan på söndag. Poppel är nu på 10:e dygnet i löpet och jag har aningar om att hon gick in i höglöp igår.

Poppels käresta väntar otåligt och jag tror nog faktiskt att det är ömsesidigt! Så nu håller vi tummarna för att kärleksresan ska sluta i tillökning!

This Post Has 8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top