skip to Main Content

Hon löper!

Just som jag hade börjat ge upp hoppet på ett löp detta året, då börjar Poppel löpa! Och eftersom jag hade ”lovat” de som hittills är intresserade av valp att Poppel skulle börja löpa i slutet av november så var det väl tur att det skedde såhär sista dagen i november månad! Nu är vi på banan, nu börjar det!

This Post Has 9 Comments
 1. Oj spännande med puppisar snart då!

  Jag har använt en rakmaskin till häst, denna gången var skäret 9 mm, går dock inte riktigt ända ner, då blir det väldig kort. Rakar medhårs. Sparar alltid benen, svansen och lite man så att det finns lite tollare kvar. Han blir jättefin, precis som ett lejon:) utan tovor och krull! Den nya pälsen växer ganska snabbt och blir fräsch och fin, ställde tom. honom i somras ca 10 mån efter rakning och domaren tyckte pälsen var fin. Jag rakar honom ca 1 grr/år vilket funkar kanon för honom. Dock brukar jag göra det till sommaren men i år blev det lite senare iom huset. Så nu täckar jag honom när det är kallt. Det blir dock inget vänster varv för honom på my dog:)

  Mvh Sofia

 2. Vad spännande det ska bli med valpar från poppel :)
  Vi väntar alla med spänning på vilken hane du valt ;)
  Kaaaanske kan jag släpa iväg Martha några dagar..hahahaha
  Finns det tid så kommer vi båda.
  Stort lycka till med parning och allt som ska klaffa!!
  Många kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top