skip to Main Content

Elake Måns

I veckan fick jag äntligen urvalsbilder från sommarens photoshoot för Elake Måns. Fotograf är Linus Meyer, som för övrigt var riktigt kul att snacka med om fotografering medan vi väntade på skådespelarna. Föreställningen har premiär 22 januari på Uppsala Stadsteater och vi ska såklart gå och se den. Nu är ju inte Poppel med i själva föreställningen men enligt beskrivningen på hemsidan så ska Poppel antagligen föreställa en hund som heter Daisy som Måns blir kär i. Katt och hund tillsammans – det blir nog spännande! Poppel tycker väldigt mycket om att jaga katter, haha! Elake Måns spelas av Robin Keller som var med i julkalendern 2006. Och i bakgrunden syns Bill & Bull som spelas av David Rangborg och Jakob Hultcrantz Hansson.

Som jag skrivit om innan så var fotograferingen uppe på teaterns tak och på bilderna syns det hur nära kanterna vi var. Jag som är höjd rädd var lite skakis men Poppel var helt obrydd om varken höjd eller miljön med plåttak, gallertrappor och stegar. Det som däremot var lite jobbigt för oss alla var den stekheta värmen! Det här var en jätterolig upplevelse för mig som tycker om fotografering och jag skulle gärna göra det igen om jag fick möjligheten. :)

This Post Has 5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top