skip to Main Content

November – en månad av väntan


Lotus dansar loss

Det var ju i november som Poppel skulle börja löpa. Ett tag var vi optimistiska och trodde att det skulle hända redan i oktober. Men hon håller oss på sträckbänken och snart är ju november redan slut. Men ser man det positivt så kommer det betyda mer utevistelse för valparna desto senare de föds (och ju mildare vinter vi får såklart). Och för alla valpköpare betyder det en trevligare rumsrenhetsträning när ni slipper springa ut i snön stup i kvarten. ;)


Stör mig inte, jag gräver efter sork!

Annars har november månad varit lugn, inga särskilda aktiviteter inplanerade med tanke på det stundande löpet (som aldrig kommer). Jag har avslutat SKK’s uppfödarutbildning – vet inte om jag blev så mycket klokare men vi får väl hoppas! Vi har haft första valpköparbesöket och där charmade nog Poppel in sig totalt tror jag. Fler valpköparbesök väntar i december så det ser vi fram emot!

Första helgen i december bär det av till Värmland för utställning. Kan Poppel bli utställningschampion då tro? Pälsen är halvvägs utväxt och kroppen är i trim – tummarna hålls hårt! Och imorgon, efter träningspaus då jag haft fullt upp med intensiva anatomistudier i skolan, ska vi dra igång med lydnadsträningen igen. Kanske hinner vi med en tävling efter parning nu när det dröjer så. Hon är väl egentligen tävlingsklar för lydnadsklass 3 men det är jag som fegar och vill att allt ska vara betyg 12 (max är 10) innan vi ger oss ut på banan. Två av Poppels syskon har tagit sig upp till elitklass i höst och Poppel vill ju inte vara sämre ;)


Kramisar till husse som tränade agility med Lotus idag.


Poppel, lilla kaninen.

This Post Has 4 Comments
 1. Härliga kort!! klart ni tar storslam här Värmeland!!! Och du kanske ställer Iver också..? *blink blink*

 2. haha, som alltid klockrena bilder på hundarna! Älskar första bilden på Lotus ^^ Ser ut som att han skriker typ ”YEES!!! I’M THE BEST!!” :P

 3. Jag tycker Poppel snarare ser ut som en surikat ;-) Härliga bilder i härligt väder, nu verkar det som om vi har många gråa dagar framför oss…

 4. Hejsan!
  Vilken härlig blogg du har! Dina hundar är jätte fina!
  Du får gärna kika in på min hundblogg och kika lite, där finns det tips, fakta, roligheter och allt möjligt som har med vovvar o göra. :)
  Ha en bra dag!
  Kramar från Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top