skip to Main Content

Äntligen börjar säsongen

Ja, nu är det dags att sätt igång med träningen på allvar inför tävlingssäsongen! Drömmarna för Poppel är stora och Lotus kommer få göra det han tycker är skoj nämligen freestyle och kottesök. Om det blir någon tävling i freestyle är väl ganska osäkert, det får vi se!

Poppel ska få springa på ett par utställningar i vår, det är väl det enda som jag med säkerhet kan säga, men det kommer nog att bli någon start i lydnad oxå! Jag hade planer på apellstart men det blir för mycket känner jag. Vi ska ju börja jaktkurs nästa helg så vi får se vart det leder, men just nu är det lydnad och jakt som gäller.

Igår träffade vi även Hanna & Bingley för lite utställningsträning och trimning av valprufset, se så fin han blev! Han var bra olycklig över att jag skulle slita och dra så i öronen men det var nog värt det. Imorgon ska de nämligen debutera i valpklass och då följer såklart jag och Poppel med och coachar.

Kanske blir det premiär på Poppels ocensurerade videoträningsdagbok imorgonkväll! Mer info om det när jag laddat upp alla filmer. Vi ska ju börja renovera vårt kök imorgon efter utställningen oxå så tiden kanske inte finns. Ja, och så har jag köpt ett piano idag (äntligen) så där kommer jag nog sitta och klinka en hel del oxå!

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top