skip to Main Content

13 dagar

Nu har det varit tomt på bilder ett tag så jag kompenserar upp med en film istället!

I måndags började valparna öppna ögonen men jag kan inte påstå att de används så flitigt för de ligger ju mest och sover. Fast det är ju himla skönt för dem att slippa slå näsan i lådkanten förstås, för så mycket har de förstått att man kan använda ögonen till! :) De senaste dagarna har de även börjat öva på att använda benen, det ser för lustigt ut när de trillar omkull hela tiden. En del är riktigt snabba på benen och stabilare än andra så det dröjer nog inte länge tills det är fullt röj här hemma.

This Post Has 12 Comments
  1. Hej
    Grattis till valparna. Har inte varit inne på din sida på ett tag. Glömde faktiskt att valparna skulle födas men nu har jag kollat desto mer. Så oerhört söta de är och vilken bra fördelning på könen. En skall du kanske behålla???

  2. Ett måste med måååånga såna filmer för farmor som bor långt bort!! Söta små barn!!

  3. Såååå söta! Ibland är livet svårt för 2 v gamla valpar, att försöka hitta värme från kullsyskonen. När jag tryckte på ’Play’ sprang Bella hit och satt kjäpprätt blickstilla och lyssna igenom hela filmen. Trodde nästan det skulle rinna till i hennes mjölkstinna juver. :)
    Kram från A-K och en för tillfället orolig StandIn-amma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top