skip to Main Content

Vittring

Här har vi tränat vittringsapportering i dagarna två, eller rättare sagt två gånger. Vi började med en pinntok till Poppel som till och med kom in med två pinnar i samma grepp, naturligtvis var det fel pinnar. Och träningspasset efter såg det ut som på filmen. Härligt när poletten bara trillar ner och man slipper tänka så mycket på hur man ska lära in det ;) Fast på sista skicket i filmen smakar hon lite på de andra pinnarna men då var hon hyfsat trött i skallen oxå. Man kan faktiskt höra hur hon sniffar på filmen så att hon använder näsan är det ingen tvekan om!

Detta är dock inomhus och på väldigt kort avstånd. Jag föreställer mig att hon kommer vara tusen gånger hetare på pinnarna när hon kommer i hög fart ute på gräsmattan men vi börjar såhär och grundar ordentligt med sökbeteendet. Jag har nämligen hört att en viss Blistra var likadan.

Lydnadsklass 3, här kommer vi!

This Post Has 3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top