skip to Main Content

Det här är Kula

Min Vilda Busiga Bläsand
”Kula”

Nu alla nyfikna, nu vet ni vem som ska få stanna hos oss och bli lilla Kula. Kula är döpt efter sin far Keno Kanonkula men om hon kommer bli en kanonkula själv återstår att se. Just nu är hon en extremt lättsam valp som varken har energi till över eller underdrift. Hon är som Poppel i det avseende att hon antingen är helt galen eller superlugn, aldrig mittemellan. Kula älskar bollar, kaninskinn och fågelvingar. Hon tycker väldigt stort om sig själv, precis som sin mor. Jag har inte helt bestämt mig ännu för vad jag ska koncentrera mig på med Kula så det blir antagligen en blandning av jakt och brukssök och spår. En väldigt härlig valp som jag föll för tidigt!

This Post Has 4 Comments
  1. Om du tröttnar på Kula kan jag ta henne…!!!Grattis till alla som fått en Tollarvalp..Världens finaste hundar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top