skip to Main Content

Rally-Poppel


Foto: Elisabeth Sterner

Igår var det dags att bryta mammaledigheten och kicka igång Poppel med lite ”seriöst” arbete! Vi startade lättsamt med en temadag i Rallylydnad för att det är en för mig kravlös aktivitet. Jag tar inte alls lika seriöst på den sporten som jag gör t ex vanlig tävlingslydnad så det var ju perfekt för Poppel som är ringrostig. Snacka om att hennes bakdelskontroll inte finns längre överhuvudtaget! I övrigt så kan hon faktiskt hela nybörjarklassen så vi ska nog ta och klämma in någon tävling. Det blir ett bra sätt för oss att komma ut på tävlingsbanorna och känna på lite nerver där det egentligen inte spelar så stor roll hur det går.


Foto: Elisabeth Sterner

Det var iallafall jätteroligt att prova på att gå en hel bana och Poppel var jättejätteduktig. Det kvittar egentligen vad man gör med Poppel för hon tycker att allt är jätteroligt. Visst märkte jag att energin inte är där den brukar på henne men hon är förlåten, både kroppen och knoppen är ju otränade. Poppel tiggde till sig lite raketbränsle av Ida (dvs falukorv) och jädrar vad fart det blev på henne då minsann!


Foto: Elisabeth Sterner

Vad gäller Poppels fysiska form så är den rent av bedrövlig, ett skelett med världens hängtuttar sprängfyllda med mjölk. Poppel är på jakt efter mat (mer än vanligt alltså) så hon har oblygt varit uppe på bordet och snattat där jag hade ställt upp en massa foderprover som kommer från Kulas valppaket. Inte så konstigt att mjölkproduktionen går på högvarv så nu blir det definitivt ett svältdygn och sedan svältkost i ett par dagar för att få ordning på de där juvren! Nästa vecka ska Poppel få börja simma och återhämta sina muskler som är på semester. Men pigg och glad är hon, bara lite småsur på att hon inte får stjäla valparnas ben längre.

This Post Has One Comment
  1. haha va roligt, jag som precis började få upp ögonen för rallylydnad, har testat förut o de verkar roligt :) Jisses vilka juver hon har !! Såg lite roligt ut :P men fin är hon ändå lilla popplan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top