skip to Main Content

Vi närmar oss slutet

Ja, vad ska man säga. Tidsplaneringen sprack såklart och vi blev inte helt färdiga med köksrenoveringen i helgen. Men, det är inte långt ifrån. Jag hade verkligen ingen lust att fota i bombnedslaget så jag väntar med att visa när allt är helt klart och framförallt städat. Det blev lite bilder på hundarna istället…

Lexus har skaffat sig en levergodisbläs.

Blev lite pälsvård och kloklippning och tandskrapning idag oxå. De som sett på när jag försöker klippa Poppels klor vet att det inte är det lättaste men idag var hon faktiskt riktigt duktig och jag tror jag har kommit på ett knep. Det gäller att hon fokuserar på nåt annat än just kloklippningen, då glömmer hon lixom bort att det är läskigt.

This Post Has One Comment
  1. Ett stort GRATTIS till 1:a pris i lydnadstävlingen. Du är så duktig på att träna dinna hundar. Roligt att se filmen från tävlinen. Lycka till på tävlingarna i framtiden, hoppas att vi snart ses igen på någon utställning-
    Kram
    Simona och hundarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top