skip to Main Content

Lite om det ena och det andra

Först och främst – tusen TACK för alla gratulationer i helgen. Poppel är en helt fantastisk hund i mina ögon så det värmer att fler än bara matte tycker att hon är duktig!

Ja, nu har jag nog landat lite från helgens bravader och börjat blicka framåt. Vi ska börja studera den första september, både jag och Jimmy, i Uppsala. Jag vet inte riktigt vad det blir för mig eftersom jag står som reserv på mitt förstaval samtidigt som jag är antagen till mitt andraval, som jag är precis lika nöjd med. Vi ska alltså flytta till Uppsala och det vill vi helst göra i samband med skolstart. Det finns bara ett litet (stort) problem, vi måste få en lägenhet och vi måste renovera klart och sälja vår bostadsrätt – allt på en månads tid. Känns inte realistiskt men den som lever får se. Nästa vecka kommer vi iallafall få reda på vare sig vi får en av de lägenheter vi sökt eller om vi kommer behöva pendla ett tag.

Nu när vi ska flytta ifrån vår underbart bra lägenhet med uteplats på både fram och baksidan så säger jag till hundarna att de får minsann passa på att njuta nu för sen blir det till att bo i en liten studentlägenhet utan en balkong ens. Lotus tycker inte om att ligga ute, han är en innekille. Så vi kompromissade lite, han fick ”sin” rosa pläd. (det är Poppels egentligen men det är bara Lotus som ligger på den) När jag säger att vi har två pojkar och en flicka så syftar det senare på Lotus!

Vadå, rosa är INTE en tjejfärg!

Mina små älsklingar. Jag funderar på hakan-i-backen för Poppel på platsliggning eftersom hon ligger så himla oroligt men jag vet inte riktigt än. Töntigt nog så vill jag inte ha det bara för att verkligen alla har det nu för tiden och jag är lite motvals. Men vad kan man annars hitta på?

This Post Has 3 Comments
  1. Såg filmen från lydnaden, jäkla va snyggt hon går.. Grymt bra jobbat..

    Kul att ni ska börja studera, jag också. Vad blir det för något?
    Hör gärna av dig om du vill träna nått

    Mvh Tess o Lara

  2. Jag känner likadant med hakan i backen. Tycker det är snyggt om man kan få till det riktigt bra, men tycker man ser så många hundar som blir oroliga i kroppen istället. Inte lika snyggt…

  3. Tackar, och stort grattis själv!! Allt över 190 ska man vara väldigt stolt över :) Vi fick som sagt en hel del missar och jag är väldigt glad över att vi ändå hamnade på 180.. trodde vi skulle snubbla på mållinjen när jag gick ut från rutan. Ska du köra LP eller direkt upp i 2:an? Jag har själv inte bestämt mig än men jag har 2 tävlingar till som är betalda så jag får väl åka på dem oavsett :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top