skip to Main Content

Agility

På måndagar går numera husse och Lotus på agilitykurs med inriktning mot tävling! Lotus kan ju det där med agility men husse behöver övning på framförbyte, bakombyte, högerhandling, vänsterhandling och alla andra tjusiga ord inom sporten. Det kommer bli kanon det där och jag ser fram emot deras första tävling. Jag hoppas de kan få en pinne eller två till meritlistan medans husse drömmer stort och satsar på SM och att bli Årets Agilitytollare, haha!

Lotus tycker iallafall att agility är det absolut roligaste som finns i hela världen. Bara att få varsågod till att ta ett hinder räcker gott och väl som belöning. Hans favorithinder är utan tvekan balansbommen, dit springer han gärna på eget initiativ. Han har ett enormt sug på hinder men redan efter ett par träningspass märker jag att han och husse har blivit mer samspelta och Lotus tar direktiven kanonbra!

Lexus tycker oxå att agility är kul, men pga hans artros får han inte göra så mycket som han skulle vilja. Fast lite tunnlar och så duger gott det med.

Huvud, axlar, KNÄ och tå, KNÄ och tå! Känguru-Poppel har en egen stil.

Hopp-teknik, vad är det?

Husse trodde inte att Poppel skulle kunna hoppa långt. Klart hon kan, Poppel kan allt!

This Post Has 6 Comments
  1. HAHAHA! :D gud jag skrattade ihjäl när jag läste din kommentar på Poppels kängarubild!! :D Bästa bilden ever, kanske värt att rama in? ;)

    Förresten, när jag skrev till dig glömde jag att berätta att Stina (med Flamma) och jag tävlar/tränar på samma klubb i Strängnäs. Flamma och Zelda är dessutom kusiner har vi upptäckt nyligen och det innebär att Poppel också är Zeldas kusin. (Tollar)världen är liten. :)

    Kram

    Letizia & Zelda

  2. Hahahaha!!! Poppel ser helt gaaaaalen ut på bilden med fotbollen!! Helt i min smak!! Fina bilder, kul!!! Passar på att titta den lilla stund bredbandet funkar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top