skip to Main Content

Ny kompis i kameraväskan

Idag fick jag äntligen hämta ut mitt nya objektiv efter snart två veckors väntan! Det verkar lovande efter kvällens testrunda, nästan så att jag har ett litet i-landsproblem eftersom det blir för många bra bilder att välja bland! Dessa bilder är fotade i eftermiddagsljus som annars inte alltid är det lättaste.

Till och med Poppel blir skarp i full karriär, och det är bra betyg! ;) Objektivet fungerar även grymt bra till porträtt, jippie! Tyvärr har jag ju haft otur med vädret på sommarens tollartillställningar så bilder till tollargalleriet har det varit dåligt med. Förhoppningsvis blir det ändring på det nu!

Imorgon blir det agilityfotografering! :)

This Post Has 2 Comments
  1. Hej Frida!!
    Måste bara berömma dina fantastiska foton, helt underbara. Vad har du för kamera, och objektiv på den??
    Härliga hundar med =). Har själv ett litet krutpaket till tollare. Var du på specialen i år??
    MVH sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top