skip to Main Content

Crazy Poppel

Poppel är drömhunden just nu, hon är nästan exakt allt det jag söker hos en bra hund och den där sista lilla biten kommer komma på plats när som helst!

Yes, vi har tränat idag och hon blir tokigare och tokigare för varje träningspass, nästan så att det är dags att börja dämpa henne nu för hon har börjat med gnäll i och innan momenten. Men det är av träningsglädje hon gör det och det är bara så härligt att se på.

Idag har jag äntligen tagit tag i något som jag stört mig på vid varje träningsdagbokstittning, nämligen att hon inte fokuserar på mig när jag går ifrån henne vi inkallning t ex. Så med hjälp av Hanna som signalerade till mig när hon tittade på min rygg så kastade jag boll, då blev hon helt paff och sen var det bättre fokus minsann. Sen försökte jag reparera lite i inkallningen och det kommer sig sakta men säkert.

Vi tränade även ”kommendering” i ställande under gång. Hanna fick stå och tjata ut ordet ”kommendera” för att Poppel ska strunta i vad tävlingsledaren säger för det är ju bara vad jag säger som gäller och det fixade hon bra till slut.

Det blev även lite apportering, läggande under gång och hoppträning så det blev ett ordentligt träningspass. Inte för att det märks på Poppel, hon är fortfarande full av energi! Oh, wait, nu slocknade hon precis på husses mage i soffan.

This Post Has One Comment
  1. Ha ha ja alltid kan man ju skylla på något. Men idag så var hon en drömhund igen :) Hoppas att det håller i sig

    Ha det så bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top