skip to Main Content

Träningskväll med Maja

Fagerlands Röda Maja De AmoreX
Jag vet inte vad som byggde denna vackra kropp, men jag vill ha receptet!

Fagerlands Röda Poppel De AmoreX
Poppel är inte så tokig hon heller men Majas profil är så mycket mer harmonisk, inte sant!?

Fast det var ju inte utställning som vi tränade igår kväll utan lydnad! Maja och Anette har ett grymt snyggt fritt följ, Maja sitter som ett plåster, riktigt läckert!

Poppel fick kommendering i fritt följ, läggande under gång, inkallning och ställande under gång. Fritt följ fixar hon inte så bra med kommendering eftersom hon vill titta på tävlingsledaren vid varje kommando och speciellt när man går ifrån denne. Under ställande och läggande under gång så märkte jag av att Poppel saktar in litegranna efter kommando från TL så det får jag vara uppmärksam på. Inkallningen var kanon.

Det blev även en platsliggning utan problem och under hela träningspasset så låg Poppel och Lotus lösa vid mina saker när de inte jobbade trots att jag var en bit bort och fotade. Jätteduktigt av Poppel, förväntat av Lotus! Lotus fick träna lite freestyle och det tycker han ju bara är så roligt, jag börjar leka med tanken att kanske tävla men jag vet inte om jag vågar.

This Post Has 3 Comments
  1. Det är klart ni ska starta i freestyle! Ni har ju redan kommit jättelångt! Jag kommer och hejar på er i så fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top