skip to Main Content

Dummyhundar

Idag var Hanna här och då tränade vi lite på ängen. Egentligen skulle vi träna lydnad men vi skulle bara fixa några skrytbilder på hundarna som hämtar dummies först ;) Men i slutändan så blev det nog mest apporteringsträning ändå!

Lotus som tidigare varit helt utan apporteringsintresse har nu gått och blivit urduktig på detta! Och han tycker att det är sååå roligt. Han visade sig vara helt grym på markeringar så jag testade till och med en trippelmarkering med honom som han fick hämta i kastordningen och tror ni inte att han spikar varenda en in och ut som ett spjut!? Jag bara står och gapar för jag känner inte igen min lilla Lotus.

Tyvärr blir det inte några fina skrytbilder på Poppy med min kamera eftersom hon är alldels för snabb, fast jag klagar inte! Fast snart är sommaren här och då kanske vi kan få till några skarpa och fina.

This Post Has One Comment
  1. Hejsan
    Vilka fina bilder . Jag har inte bestämt mig ännu om jag ska ställa, har inte kollat när anmälnings tiden går ut. Jo lite päls har hon men just nu är den utan underull..

    Ha det så bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top